Dagens globaliserade och uppkopplade värld har gjort det lättare än aldrig förr att handla varor för paketpris. Om du driver ett företag med många anställda kan du spara mycket pengar på detta eftersom det leder till ett lägre pris än att köpa separat. Tänk bara på hur mycket pengar du kan spara på att köpa muggar, kontorsprylar och t-shirts med tryck på detta sätt.

Fördelarna med paketpris inkluderar:

  • Sparar tid på att packa upp varor.
  • Minskar antalet förpackningar att hålla reda på.
  • Är mer miljövänligt och energieffektivt.

Är en kostnadseffektiv och praktisk lösning

Att handla varor för paketpris till ditt företag är mer ekonomiskt än att handla varor separat i olika förpackningar. Separata förpackningar ökar också risken för att försändelser försvinner under transporten eller att de kommer fram vid olika tidpunkter. Paket som går förlorade under transporten kan vara frustrerande och leda till onödiga ersättningskostnader.

Varor för paketpris som skickas tillsammans är en bättre lösning och låter dig förutsäga dina fraktkostnader. Det minskar också kravet på stora lagringsutrymmen för att förvara förpackningar. Eftersom du driver ett företag kommer du vilja spara så mycket lagringsutrymme som möjligt för att kunna driva din verksamhet optimalt.

Är mer miljövänligt och minskar utsläppen

Det är inte bara mer tidskrävande att källsortera mängder av förpackningsavfall, utan det är också mer belastande för miljön. Dagens konsumenter är miljömedvetna och handlar gärna från företag som gör aktiva åtgärder för att minimera klimatpåverkan och utsläppen. Faktum är att det kan vara vad som avgör om en kund väljer dig framför en konkurrent.

Handla t-shirt med från Medtryck

Med tanke på de ekonomiska och miljömässiga fördelarna av att handla varor för paketpris bör du överväga Medtryck. Medtryck är marknadsledande på att sälja produkter med tryck för paketpris till företag. För att säkerställa att produkterna motsvarar dina förväntningar erbjuds alltid ett prov och därefter kan du tryggt lägga en större beställning. En rekommendation är att överväga t shirt med tryck då de är effektiva och populära i marknadsföring. Att beställa t-shirts med tryck är enkelt och du har hundratals olika typer av t-shirtsmodeller att välja mellan, allt från mjuka funktionströjor till klassiska t-shirts i bomull.

När du har valt typ av t-shirt väljer du sedan färgen och du kan förslagsvis välja en färg som mest representerar ditt företag. I nästa steg väljer du mellan olika antal: 25, 50, 100 eller 250 stycken – ju större antal, desto billigare pris per styck. Skillnaden mellan det minsta och största antalet ligger på cirka 25 procent när du jämför styckpriset. Slutligen när du har lagt till i kundvagnen laddar du upp bilden som du vill ha tryckt på t-shirten. Klicka in på Medtryck redan nu och ta marknadsföringen till nästa nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *