Det är roligt att driva e-handel. Ett perfekt sätt att kunna ta del av den globala och digitala värld som vi lever i. Du har eget företag, får ta ansvar, vara kreativ och tjäna pengar. Samtidigt är det inte alltid så lätt att driva e-handel som det låter. Vill du växa? På riktigt? Då ska du satsa på att driva e-handel från ett kontorshotell.

Kontorshotell

Ett kontorshotell är ett företag som erbjuder kontor och enskilda stolar till företagare under en viss tid. Du väljer om du vill ha ett löpande avtal för ett särskilt kontor eller en stol, eller om du vill hyra under en kortare tid. Det är en kreativ och fokuserad företagsmiljö som ger dig stora möjligheter att utveckla företaget. Hos Helio hittar du sköna coworking spaces i Stockholm och Malmö som är utformade och skapade för företagare. För att arbetslivet ska bli mer inspirerande och du ska kunna jobba effektivare. Att jobba på ett av Helios kontorshotell får helt enkelt måndagarna att bli mycket roligare.

1# Jobba mer effektivt

Du har drömt om att jobba hemifrån. Tanken låter ju skön. Nu har du äntligen kommit dit. Eller så håller du på att bygga upp din e-handel och jobbar med företaget hemifrån på deltid. I din tankevärld skulle du vara mycket effektiv. Och det var du också i början. Sedan kommer verkligheten: det är faktiskt monotont att jobba hemifrån. Inte alls så inspirerande som du trodde. Eller så är problemet att din bostad konstant påkallar din uppmärksamhet, särskilt när du ska göra tråkiga sysslor. Plötsligt står du i köket istället för att skriva 100 produktbeskrivningar eller svara på mejl. Fördelen med att hyra ett kontor eller en stol är att du kommer jobba mer effektivt. Hyran kommer betala igen sig både ekonomiskt och tidsmässigt.

2# Hitta samarbetspartners

På ett kontorshotell hittar du lätt andra företagare att samarbeta med. Det kan handla om fotografering, sampromota produkter eller en marknadsföringskonsult som kan hjälpa dig att skyrocka på Pinterest eller Instagram. De flesta internetföretagare är egenföretagare som lyckas genom att samarbeta med andra. Ibland kan det också vara så att vi inte vet om att en tjänst finns eller vad vårt företag verkligen skulle behöva. Då är det smart att jobba på ett ställe där det finns många drivna och intresserade personer att umgås med.

3# Roligare arbetsliv

Det är roligare att kliva upp på måndag om du har ”arbetskamrater”. Personer att ta en kaffe eller luncha med. Ni kan hjälpa och inspirera varandra. För att må bra är det viktigt att både ta hand din sociala och fysiska hälsa. Genom att arbeta på ett kontorshotell slår du två flugor med en smäll: du måste röra på dig för att ta dig till arbetet och du träffar dagligen andra människor. Du kommer må bättre, jobba mer effektivt och trivas bättre på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *